Bewaren

 

Bewaren

Bewaren

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Twitter Feed

Home Wie zijn wij? After sales

After Sales


Tijdens het proces tot aankoop van een Spaanse woning onderscheiden we 3 fases:

1. Allereerst komt het leuke en tegelijk spannende gedeelte - het uitzoeken van de locatie, het selecteren van de gewenste woning en het plannen van de toekomst. Deze fase wordt afgesloten met het ondertekenen van de koopovereenkomst.

2. Vervolgens komt de ‘tussen-periode’, waarin wij alles voor u voorbereiden om uw aankoop af te kunnen ronden en ervoor te zorgen, dat uw Spaanse woning ook daadwerkelijk op de juiste manier en binnen de gestelde termijn wordt overgedragen.

3. Uiteindelijk organiseren we de oplevering van uw Spaanse woning, waarna u kunt gaan genieten van uw nieuwe ‘thuis’ onder de Spaanse zon.

wp908080f5_0f.jpg

Het heeft geen zin om te ontkennen, dat het aankoopproces moeilijk kan zijn, zeker als het niet goed geregeld en op de juiste manier gecoördineerd wordt. Wanneer u de taal niet spreekt en ook nog eens te maken krijgt met andere wetten en regels, een afwijkend banksysteem en overige aspecten die te maken hebben met Spaans onroerend goed, dan is het normaal dat u hier tegenop ziet.


Gelukkig staan onze toegewijde medewerkers u terzijde om u gedurende het gehele aankoopproces te begeleiden en te adviseren, u te voorzien van persoonlijke ondersteuning en informatie om er zeker van te zijn, dat de transactie van begin tot eind soepel verloopt.

 

wpc1dda85b_0f.jpg

Wij begeleiden u bij contractuele, technische en juridische zaken; bieden hulp bij uw fiscale registratie; leggen contacten met leveranciers en aannemers; bemiddelen bij banken om de financiële afwikkeling zeker te stellen; kunnen namens u opstal- en inboedelverzekeringen afsluiten; reserveren accommodatie en een huurauto als u naar Spanje komt; etc., etc.

Daarnaast kunnen we offertes aanvragen voor de installatie van bijvoorbeeld airconditioning, televisie-systemen, zwembaden, alarm en voor bouwwerkzaamheden zoals patio’s en terrassen, keukens en badkamers. Tevens kunnen wij u exclusieve aanbiedingen doen voor meubels, electronica, keukenapparatuur en interieur pakketten.

Wij coördineren de laatste dagen van het aankoopproces die leiden tot de oplevering en we zorgen voor persoonlijke begeleiding tijdens de overdracht van uw Spaanse woning bij de notaris.