CDA792 - Villa Anfra €524.950


Landelijke villa met een indrukwekkende bebouwde oppervlakte van 449 m², 3 slaapkamers en 2 badkamers + WC, groot zwembad van 9x4 m en vele mooie details, gelegen in Pilar de Jaravia, de thuisbasis van de beroemde Geode van Pulpí.

Gelegen op een omheind perceel van 15.000 m² met aansluiting op een irrigatiesysteem met landbouwwater dat de volgroeide tuin bedient met grote bomen en struiken, ook regelmatig onderhouden door een hoveniersbedrijf. Via de dubbele poort komt u op het perceel en de grote lantaarnpaal op zonne-energie aan de buitenkant zorgt ook ’s avonds voor een goede toegang. Er is voldoende parkeergelegenheid op de oprit met grind of in de garage met bodega voor opslag. Verder is er een grote ondergrondse wateropslagtank.

Bij binnenkomst via de voordeur treft u de slaapgelegenheid aan de rechterkant met twee zeer grote slaapkamers met dubbele ingebouwde kasten, familie badkamer met bad en douche en een gastentoilet. Links komt u in lichte en ruime kamers; eetkamer met openslaande deuren naar het lange terras met trap naar het zwembad, volledig gemeubileerde en ingerichte keuken (inclusief witgoed) met Amerikaanse bar, een gezellige lounge met open haard en voorzien van ramen gevolgd door de aanbouw; een fantastische woonkamer met grote ramen en deuren met dubbele beglazing om te genieten van uitzicht over het terrein en de vallei naar de zee. Boven is er een 3e slaapkamer met tweepersoonsbed (torenkamer) met een grote ensuite badkamer (bad, douche en ingebouwde kasten) en openslaande deuren naar een groot terras.

Via een  aparte ingang onder een supergroot, overdekt terras is een eetzaal met zithoek en berging - dit kan worden omgezet in een separaat appartement.

Het huis is volledig voorzien van alarm, AC in de hoofdslaapkamer ensuite, plafondventilatoren in alle slaapkamers en centrale verwarming op olie. Er is veel aandacht besteed aan details toen de huidige eigenaren het pand in 1990 bouwden en in 2001 uitbreidden, gebouwd door professionele bouwers, onder toezicht van een architect.

Het land heeft potentieel voor paardensport en veel verschillende opties. Tevens is er de mogelijkheid tot de aankoop van een extra cortijo (gelegen aan de voorzijde van Villa Anfra) met een perceel van 16.557 Ha. ( 165.570 m²), Ref: CDA792.B / CT16 geprijsd op 300.000€

Pilar de Jaravia heeft een bar, medische post en ligt op een korte rit/lange wandeling naar Pulpí of San Juan de los Terreros. 8,6 km 9 minuten naar de prachtige gouden stranden van Playa de los Cocedores. In minder dan 15 minuten bent u in Águilas met kasteel, haven, auditorium en een aantal fantastische plaatsen om te bezoeken.

Naast de uitstekende wegverbindingen is er ook de treinverbinding naar Pulpi, Águilas, Murcia voor de grote commerciële centra en het aanbod van diensten in verband met veel grotere steden. Luchthavens bereikt binnen 55 minuten waarbij u kunt kiezen tussen Corvera (Murcia), Almería of 1,5 uur naar Alicante.

Bekijk de video en doe de 360° virtuele tour om een goede indruk te krijgen van deze villa!


General Amenities

Aantal Slaapkamers : 3
Aantal Badkamers : 2
Woonoppervlakte : 449
Perceelsoppervlakte : 15
CDA792 Villa Anfra
Pilar de Jaravia, Costa de Almería
Spain
Aanbiedingsvorm: Te Koop
Ref #: CDA792
Woningtype: Villa
Claus van Mierlo
NICLA Property Consultancy

P: (+34) 950 133 508
M: (+34) 628 585 538
Contact Agent

360° TOUR

FaLang translation system by Faboba