CDA666 - Albox €529.000


Oorspronkelijke cortijo die geheel verbouwd is tot luxe Bed & Breakfast, bestaande uit 5 zelfstandige appartementen, 1 suite, wasruimte, zwembad, tuin, meerdere terrassen en een dakterras, gelegen op een perceel van 8.621 m² net buiten Albox.

Omdat deze Bed & Breakfast uit meerdere zelfstandige wooneenheden bestaat, beschrijven we elk appartement apart, in de volgorde van de video.

Casita
Een ‘tiny house’ van 24 m² bestaande uit een woon-slaapkamer met toog naar de keuken welke voorzien is van keukeninrichting, keramische kookplaat en koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer met inloopdouche. Voor de ‘casita’ is er nog een privé overdekt terras.

Naast deze casita treft u de wasruimte met wasmachine waar gasten gezamenlijk gebruik van kunnen maken.

Het hoofdgebouw is vanuit twee zijden toegankelijk en elk appartement heeft een eigen, afsluitbare entrée.

Aan de voorzijde, aan de kant van de tuin met het zwembad, komt u via de voordeur in de gang welke toegang biedt aan:

Limon
Een dubbele suite met toegang tot een privé overdekt terras en voorzien van eigen badkamer met dubbele wasbekkens en een inloopdouche.

Granada
Een kleine opstap geeft toegang tot dit volledig zelfstandige appartement met zeer ruime en luxe woonkeuken met lange eettafel, houtkachel en aansluitend dubbele deuren naar het overdekte privé terras. Naast deze keuken annex eetkamer komt u in de woonkamer, gelegen op een verhoging en eveneens met houtkachel. Via deze zitkamer bereikt u de dubbele slaapkamer met en-suite badkamer voorzien van dubbele wasbekkens en inloopdouche.

Aan de achterzijde treft u een groot terras met uitzicht over de rambla, de natuurlijke omgeving en de berg op de achtergrond. Vanuit dit terras heeft u toegang tot 3 appartementen via twee aparte ingangen:

Papaya
Een zelfstandig appartement met woon-eetkamer en open keuken met apparatuur. Dit appartement beschikt over 2 dubbele slaapkamers en een badkamer met dubbele wasbekkens en inloopdouche.

De andere deur, aan de andere zijde van het terras, geeft toegang tot een gang van waaruit u de volgende 2 appartementen kunt betreden.

Oliva
Een zelfstandig appartement bestaande uit een woon-eetkamer met open keuken voorzien van apparatuur en daarnaast een dubbele slaapkamer met en-suite badkamer met dubbele wasbekkens en inloopdouche.

Cereza
Dit zelfstandige appartement is, net als ‘Granada’, in verschillende niveau’s gebouwd, gebruik makend van de vroegere indeling van de oorspronkelijke cortijo. U komt binnen in de keuken met apparatuur en verhoogde eettafel. Een opstapje van enkele treden brengt u in de zitkamer met houtkachel en van daaruit bereikt u de dubbele slaapkamer met en-suite badkamer, ook weer met een iets verhoogde liggen en voorzien van dubbele wasbekkens en inloopdouche.

In totaal beschikt deze Bed & Breakfast over 7 slaapkamers en 6 badkamers met daarnaast nog enkele bergruimte en een kantoor.

Aan de voorzijde leidt een trap naar het royale dakterras van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving, de bergen en de tuin.
In de aangelegde tuin kunt u genieten van de rust en de zon, om zo nu en dan af te koelen in het zwembad.

Deze Bed & Breakfast beschikt over alle vergunningen voor de verhuur van toeristische appartementen. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.
Omdat alles gemeubileerd wordt verkocht, kunt u de bedrijfsactiviteiten direct voortzetten.

Zoals gezegd ligt deze cortijo net buiten Albox, op een rustige locatie, maar met alle voorzieningen binnen handbereik.


General Amenities

Aantal Slaapkamers : 7
Aantal Badkamers : 6
Woonoppervlakte : 439
Perceelsoppervlakte : 9
CDA666 Las Labores
Albox, Costa de Almería
Spain
Aanbiedingsvorm: Te Koop
Ref #: CDA666
Woningtype: Cortijo & Finca
Claus van Mierlo
NICLA Property Consultancy

P: (+34) 950 133 508
M: (+34) 628 585 538
Contact Agent

FaLang translation system by Faboba